NATURCENTER VESTAMAGER

Følg med i et tårnfalkepars redebyggeri via webkamera, få et glimt af Bambi og hendes familie i skovbrynet og kom helt tæt på gæs, køer og får.

Naturcenter Vestamager, der ligger på Kalvebod Fælled, er en verden af gode dyre- og naturoplevelser. Man kan låne cykler, se på naturudstillinger i de fine træhuse, der ligger spredt rundt i området, udforske Amagers Ark og naturlegepladsen Himmelhøj og få svar på sine naturlige spørgsmål hos en af naturvejlederne.

Og så er der selvfølgelig masser af yndige lokaliteter, der bare venter på et vattæppe, en madpakke og en sulten familie. I Traktørstedet kan man købe frokostretter til rimelige priser – man kan sågar købe en fyldt picnickurv, hvis man er kommet hjemmefra uden. Traktørstedet er åbent alle dage undtagen mandag fra maj til september kl. 11-18. Menukortet tilrettes efter årstiden: Varm suppe om vinteren og kølige drikke, is samt madkurve om sommeren. Man er også velkommen til at spise sin medbragte mad ved langbordene, blot man køber sine drikkevarer på stedet. 

NATURCENTER VESTAMAGER 
Granatvej 3-9, 2770 Kastrup 
naturcentervestamager.dk 

Transport: Stå af på metrostationen Vestamager. Herfra tager det ti minutter at gå til naturcenteret.