KÆRE BESØGENDE

Vil I besøge 8TALLET og få et indblik i arkitekturen og hvordan livet er som beboer, bedes I booke en guided rundvisning. På den måde kan I se og opleve vores unikke bygning med en lokal guide, som selv bor i 8TALLET.

Vil I opleve vores bygning indefra, så book venligst i så god tid som muligt, da alle guider er frivillige beboere og det kan tage lidt tid at finde en guide til jeres rundvisning.

Prisen for en guidet tur i 8TALLET er 500 DKK. Der er plads til 20 deltagere på hver rundvisning. For grupper op til 40 personer er der brug for to guider og derfor er prisen 1000 DKK. I kan betale kontant eller via Mobilepay. Har I brug for en kvittering, så send detaljer i forvejen. En rundvisning tager cirka en time.

Vores guidede rundvisninger henvender sig både til profesionelle og andre interesserede i 8TALLET, vores unikke arkitektur, naturen udenfor og i Ørestad. På turen bliver I introduceret til 8TALLET særpræg og livet i bygningen.

Rundvisningen foregår på dansk eller engelsk. Nogle guider kan tilbyde andre sprog, men skriv venligst evt. fortrukne sprog på forhånd. 

Ønsker I at booke en rundvisning, så brug formularen nederst på denne side. Vi svarer indenfor en uge på henvendelser og om muligt hurtigere. 

Bemærk venligst vi vil kræve det fulde beløb i tilfælde af aflysninger mindre end 48 timer før eller ved manglende fremmøde. Aflysninger skal altid ske ved at skrive til visit@8tallet.dk

Vi ønsker at vise vores smukke og anderledes bygning frem for besøgende, men beder om at gæster respekterer vores privatliv. Derfor beder vi alle besøgende om følgende:

• Bygning er kun åben i hverdage fra 10 til 16 for grupper mindre end seks personer. For alle grupper på seks personer og flere, samt alle kommercielle ture, skal der bookes en rundvisning nedenfor. Der er ikke adgang for besøgende i weekender med mindre I har booket en rundvisning.

• Rundvisningerne er på eget ansvar og er ikke velegnet til deltagere med gangbesvær, da vi går rundt i bygningen.

• Du er velkommen til at tage billeder af udsigten og bygningens arkitektur, men der må ikke tages billeder ind i vores private hjem. Ej heller som baggrund til “selfies” eller andet. 

• Hold venligst samtaler på et lavt og hensynsfuldt niveau.

•  Terrasserne er private, så der er ingen adgang.

• Husk venligt på at bygningen er en privat beboelseejendom. Det betyder I ikke må stirre ind i de private hjem eller stoppe op foran de private terrasser.

• Der må ikke cykles eller køres på Segways på de indre stier.

Navn *
Navn
Vi kan ikke garantere en guide vil kunne rundvise på alle tidspunkter
Vi garanterer rundvisninger på dansk og engelsk. Andre sprog kan være en mulighed.
Skriv gerne, hvilken gruppe I er, f.eks. skoleklasse, studerende eller professionelle indenfor byggeri. Gerne også særlig interesse i 8Tallet