KÆRE BESØGENDE

Vil I besøge 8tallet og få et indblik i arkitekturen og hvordan livet er som beboer, bedes I booke en guided rundvisning. På den måde kan I se og opleve vores unikke bygning med en lokal guide, som selv bor i 8tallet.

Vil I opleve vores bygning indefra, så book venligst i så god tid som muligt, da alle guider er frivillige beboere og det kan tage lidt tid at finde en guide til jeres rundvisning.

Prisen for en guidet tur i 8tallet er 500 Dkk. Der er plads til 20 deltagere på hver rundvisning. En rundvisning tager cirka en time.

Vores guidede rundvisninger henvender sig både til profesionelle og andre interesserede i 8tallet, vores unikke arkitektur, naturen udenfor og i Ørestad. På turen bliver I introduceret til 8tallets særpræg og livet i 8tallet.

Rundvisningen foregår på dansk eller engelsk. Nogle guider kan tilbyde andre sprog, men skriv venligst evt. fortrukne sprog på forhånd. 

Ønsker I at booke en rundvisning, så send venligst en mail til visit@8tallet.dk. I mailen må I gerne notere ønsker til tidspunkt og evt. sprog. 

I kan betale kontant eller via Mobilepay. Har I brug for en kvittering, så send detaljer i mailen. 

Vi svarer indenfor en uge på henvendelser og om muligt hurtigere. 

Vi ønsker at vise vores smukke og anderledes bygning frem for besøgende, men beder om at gæster respekterer vores privatliv. Derfor beder vi besøgende om følgende:

• Rundvisningerne er på eget ansvar og er ikke velegnet til deltagere med gangbesvær, da vi går rundt i bygningen.

• Du er velkommen til at tage billeder af udsigten og bygningens arkitektur, men der må ikke tages billeder ind i vores private hjem. Ej heller som baggrund til “selfies” eller andet. 

• Hold venligst samtaler på et lavt og hensynsfuldt niveau.

•  Terrasserne er private, så der er ingen adgang.

• Husk venligt på at bygningen er en privat beboelseejendom. Det betyder I ikke må stirre ind i de private hjem eller stoppe op foran de private terrasser.

• Der må under ikke cykles eller køres på Segways på de indre stier.